fbpx

Bouwcomplete

Bouwbedrijf Bouwcomplete is in korte tijd sterk gegroeid. Ze begonnen eerst met kleine opdrachten, maar het werden steeds grotere opdrachten. Hier kwam ook huizenbouw bij kijken waardoor er geïnvesteerd moest worden in grote machines. Aanvankelijk werd er bij de huisbank aangeklopt voor financiering, maar deze wees het verzoek af. Samen met bouwbedrijf Bouwcomplete werd er een prognose opgesteld. Vervolgens werd er een memo geschreven waarin de plannen duidelijk werden omschreven. Binnen 2 weken had Planfinancieringen de goedkeuring van de financiering waardoor bouwbedrijf Bouwcomplete verder kon groeien.

Wij hebben de financiering uiteindelijk in de vorm van een werkkapitaal financiering rond gekregen. Hier was het belangrijk om duidelijk uit een te zetten wat de groeipotentie was van de onderneming. Een goede prognose doet veel richting de banken.

“Al in ons eerste gesprek voelde dit al veel positiever dan bij mijn bank. Er werd naar mij geluisterd en er werd gedacht in oplossingen.”

Zakelijk lenen via Planfinancieringen, wij kennen de weg.

Ben jij op zoek naar een zakelijke lening, dan gaan onze specialisten actief met u aan de slag. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de huidige stand van zaken op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Zo realiseert jij jouw ondernemersambities met de ideale financieringscombinatie