fbpx

CZA Klusbedrijf

CZA Klusbedrijf is een modern aannemingsbedrijf dat zich volledig toelegt op de verbouwing van badkamers en keukens voor particulieren. De opdrachten worden o.a. via werkspot.nl geacquireerd, een snelle en vertrouwde werkwijze. Bij CZA Klusbedrijf staan professionaliteit en prijs centraal. De ondernemer bezoekt iedere opdrachtgever zelf en inventariseert en modelleert samen met de klant het gewenste eindproduct. Ter ondersteuning gebruikt de ondernemer een iPad met visualisatiesoftware. Deze werkwijze blijkt zeer succesvol.

CZA Klusbedrijf is niet alleen professioneel in haar uitgevoerde werkzaamheden, ook de randvoorwaarden voor goed ondernemerschap zijn ingevuld. Zo is er een Track en Trace systeem op de bedrijfswagens gekoppeld , is er een professionele administrateur en werkt men met eigen mensen, of bekende ZZP’ers. 

Financieringsbehoefte
De snelle groei vraagt om een financiële impuls in de organisatie, Wij hebben deze behoefte kunnen invullen door een combinatie van een bancaire en niet bancaire groeifinanciering.

Zakelijk lenen via Planfinancieringen, wij kennen de weg.

Ben jij op zoek naar een zakelijke lening, dan gaan onze specialisten actief met u aan de slag. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de huidige stand van zaken op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Zo realiseer jij jouw ondernemersambities met de ideale financieringscombinatie