fbpx

PowerOak

PowerOak Netherlands fungeert vandaag de dag als dochteronderneming van een grootschalig productiebedrijf uit China. Het bedrijf werd opgericht in 1999 met behulp van een co-intensieve samenwerking met de KAYO Battery Company in Japan voor het optimaliseren van technologische toepassingen. Tot op heden bezit PowerOak ( Global)  in totaal vier productiebedrijven met een totale oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter. Als technologisch leider in de wereld van batterijproductie is PowerOak in bezit van geavanceerde technologie voor de productie van lithiumbatterijen en volledig geautomatiseerde productieapparatuur.


De eigenaar wou in 2021 een grotere voorraad aan producten hebben. De levertijden waren belabberd en mede daarom wou hij hierop inspelen door meer voorraad aan te leggen in Nederland waardoor hij sneller kon leveren.  Hiervoor had hij meer middelen nodig. Wij hebben de behoefte kunnen vervullen door een rekening courant krediet waarbij het limiet meegroeit met het bedrijf gezien de snelle groei.

Zakelijk lenen via Planfinancieringen, wij kennen de weg.

Ben jij op zoek naar een zakelijke lening, dan gaan onze specialisten actief met u aan de slag. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de huidige stand van zaken op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Zo realiseert jij jouw ondernemersambities met de ideale financieringscombinatie