fbpx

The Ottoman

De vader van Ugurcan opende zijn eerste restaurant al in 1990 en was daarmee één van de eerste Turkse restaurants in Eindhoven. Ugurcan heeft vanaf jongs af aan meegeholpen in het restaurant van zijn vader. In 2018 nam Ugurcan het stokje van zijn vader over en voerde ook een uitgebreide restaurantkaart. ‘We zitten vrijwel alle dagen vol, maar helaas betekent dat ook dat we vaak ‘nee’ moeten verkopen. Met de verbouwing hoop ik daar voortaan vanaf te zijn’, aldus Ugurcan.

UITBREIDING THE OTTOMAN IS MOGELIJK GEMAAKT DOOR PLANFINANCIERINGEN

Om meer gasten te kunnen verwelkomen was het noodzakelijk om het restaurant uit te breiden. Niet zo lang geleden waren we betrokken bij het aankopen van het pand waarin het restaurant wordt geëxploiteerd. Kort daarna kwam het pand ernaast vrij en dit was het ideale moment om uit te breiden. De scheidingswand van het gebouw ernaast moest weggehaald worden waardoor het restaurant ruimte kan bieden aan 100 extra gasten.  Er was extra kapitaal nodig maar de coronaperiode en de daarbij behorende lockdown(s) zorgden voor een enorme uitdaging. Er moest een goed plan opgesteld worden waarin we na de corona periode de groei potentie uiteen hebben gezet.  Uiteindelijk is het extra kapitaal vrij gekomen door een groeifinanciering.

Zakelijk lenen via Planfinancieringen, wij kennen de weg.

Bent jij op zoek naar een zakelijke lening, dan gaan onze specialisten actief met u aan de slag. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en de huidige stand van zaken op het gebied van bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. Zo realiseert jij jouw ondernemersambities met de ideale financieringscombinatie