fbpx

Sanisale Eindhoven

Als eigenaar van een badkamer verkoop bedrijf begreep de eigenaar van Sanisale Eindhoven hoe belangrijk het is om een gevarieerde en up-to-date voorraad te hebben om aan de klantverwachtingen te voldoen. Om nieuwe marktkansen te benutten, had het bedrijf extra kapitaal nodig om hun voorraad uit te breiden en nieuwe productlijnen toe te voegen. Voorraadfinanciering leek de perfecte oplossing om dit doel te bereiken.

Net als veel ondernemers werd de eigenaar van Sanisale geconfronteerd met uitdagingen bij het vinden van financiering voor hun voorraad. Traditionele leningverstrekkers vroegen om uitgebreide documentatie en hanteerden langdurige goedkeuringsprocessen. Maar Sanisale had snel extra kapitaal nodig om in te spelen op seizoensgebonden vraag en markttrends, en ze wilden betalingsmogelijkheden die waren afgestemd op hun bedrijfsbehoeften.

Gelukkig kwam Sanisale in contact met ons via een aanbeveling van een collega-ondernemer. Ons team van experts werkte nauw samen met Sanisale om hun financieringsbehoefte volledig te begrijpen en op maat gemaakte financieringsopties aan te bieden. Het aanvraagproces verliep verrassend eenvoudig en efficiënt, waarbij we snel reageerden op hun vragen en hen begeleidden bij elke stap.

Het hebben van een betrouwbare financieringspartner zoals Planfinancieringen gaf ons gemoedsrust en hielp ons ons bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.”

Met de goedgekeurde voorraadfinanciering kon Sanisale hun voorraad uitbreiden met de nieuwste badkamerproducten die enorm in trek waren bij klanten. Hierdoor konden ze een breder scala aan producten aanbieden, wat resulteerde in een toename van het klantenbestand en de omzet. 

Zakelijk lenen via Planfinancieringen, wij kennen de weg.

Het succesverhaal van Sanisale Eindhoven is een voorbeeld van hoe voorraadfinanciering een bedrijf kan helpen om hun groeiplannen te verwezenlijken. Ons team bij Planfinancieringen staat altijd klaar om ondernemers te ondersteunen bij het verkennen van financieringsopties die passen bij hun unieke behoeften. Laat je er niet van weerhouden om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van jouw groeiambities!